Mijn Smaak

Bij eten en drinken gaat het om de beleving, om het samenspel van geuren, kleuren, vorm en smaken. Proeven, ruiken, voelen en zien dat er met zorg en aandacht aan de producten is gewerkt. Het creĆ«ren van de juiste sfeer draagt bij aan deze beleving. Door de styling, de muziek, lokatie,  en natuurlijk het menu zorgvuldig op elkaar af te stemmen worden alle zintuigen geprikkeld met doel de smaak te beleven.

Mijn manier van koken gaat vaak op gevoel en smaak. Niet dat ik geen recepten gebruik, in tegendeel gezien mijn grote verzameling kookboeken!
Ik laat me inspireren door recepten, producten, culturen en seizoenen.

Naar mijn idee hoeft eten niet te moeilijk zijn, maar gewoon erg lekker, eerlijk en puur.
Geen culinaire doorgedachte gerechten, alhoewel ik mezelf daar wel eens door laat verleiden, maar grote mooi gedekte tafels met dampende schalen, geurend brood,  karaffen wijn en water.

Ik kom graag voor je koken.
Annemiek